Schilderwerken & behangwerken

Met inmiddels de derde generatie aan het roer, kan je wel zeggen dat we het schilderen inmiddels wel in de vingers hebben. We zijn een klein bedrijf dat zich voornamelijk richt op de particuliere markt. Hierin voeren we alle voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van schilderwerk en behangwerk. Juist door specialisme in deze markt, kunnen wij bieden wat u wenst.

Uitvoering van een project begint al bij het eerste gesprek, waarbij u als klant, uw wensen kenbaar maakt. Met deze wensen in acht te nemen, kijken wij naar de mogelijkheden of het technisch en kwalitatief haalbaar is. Haalbaar, uiteraard, want we staan achter ons werk en verlenen daarom ook de garantie dat de werkzaamheden voor de komende jaren kwalitatief verantwoordt blijft. Aan de hand van deze gegevens, meten wij de werkzaamheden in en brengen daarbij vrijblijvend offerte uit.

Uiteraard worden onze werkzaamheden met kwalitatieve hoogwaardige merken uitgevoerd. Standaard werken wij met de producten van Wijzonol, Pure & Original en Painting The Past. Wij zijn niet merk gebonden, dus heeft u voorkeur voor een ander merk, waar wij uiteraard ook achter kunnen staan, passen we gewoon deze producten toe.

Binnen ons bedrijf voeren wij schilderwerk, behangwerk en kleine houtrotreparaties zelfstandig uit. Mocht het nodig zijn huren wij de expertise van derden in voor aanvullende werkzaamheden op het gebied van stucwerk en timmerwerk. Zodoende kunnen wij u ontzorgen als het gaat om het vervangen van kozijnen, ramen en deuren, alsmede het stuken van binnenwanden of buitenwanden. Ook dit zijn kleine zelfstandige bedrijven met liefde voor hun vak. Zodoende zijn wij in staat om u een compleet aanbod van werkzaamheden te bieden.

Naast de particuliere markt, zijn wij uiteraard ook bezig in nieuwbouw, renovatie en onderhoud op de zakelijke markt.