Pure & Original verf

Het assortiment Pure & Original verf is zeer uitgebreid. Met producten van dit merk kan je elk onderdeel in je huis schilderen. Met name de producten voor wandafwerking zijn zeer in het oog springend, van een mooie diepmatte krijtverf, een gewolkte Marrakech of een gevlekte kalkverf, alles is mogelijk. Recent is het assortiment nog uitgebreid met de zeer goed afneembare Licetto.

Stijlen Pure & Original verf

Alle producten hebben een eigen uitstraling. Door deze eigenschap zijn de producten toe te passen in nagenoeg alle stijlen. Zo komen de producten in een landelijke stijl volledig tot zijn recht, maar zijn ze eveneens zeer goed toepasbaar in het industriële gebied. Met name Marrakech, ook wel betonlookverf genoemd, is zeer goed toepasbaar in de industriële stijl. Ook met kalkverf kan je in een modern ingerichte woning goed uit de voeten.

Verwerkbaarheid

Schilderen met de Pure & Original is een beleving, de uitstraling van de producten zijn geenszins te vergelijken met normale verven en muurverven. De producten kenmerken zich door een eenvoudig gebruiksgemak. Door een soepele verwerking zijn ze voor een ieder goed verwerkbaar. Bij kalkverf en marrakech is misschien een beetje lef op zijn plaats, maar ook deze producten kan een ieder goed toepassen.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en pigmenten zijn prachtige producten ontstaan.