Marrakech

Marrakech is geen verf en ook geen stucmiddel, wat is het wel, het is een fantastisch mooi product voor de afwerking van je wanden. Zoek je een mooie betonlook uitstraling of neig je meer naar de exclusiviteit van Tadelakt, dan ben je met dit product geholpen.

Met 1 product breng je verschillende kleurnuances aan op het oppervlak. Hoe je het uiteindelijk wil hebben, bepaal je geheel zelf. Wil je een rustige tekening, breng dan 1 laag Marrakech aan en werk deze ligt af met een spaan. Wil je iets meer tekening, bewerk het oppervlak extra met de spaan. Voor een bonter geheel, kan je na droging van de 1e laag een dunne 2e laag aanbrengen met behulp van de spaan.

Door het geheel na droging na te behandelen met Italian Wax, kun je tot een glanzend eindresultaat komen. Wil je een matte, waterafstotende laag, werk hem dan af met de Dead Flat Eco Sealer.

Marrakech is goed zelf aan te brengen, het enige wat nodig is, is een portie lef om de uitdaging aan te gaan. Het verdient aanbeveling om het aan te brengen op een glad gestucte ondergrond, echter op goed hechtende bestaande muurverflagen kan het ook worden toegepast. Wel dient er onder de Marrakech een laag Wall-prim te worden aangebracht.