Advies & service

Advies en service is zeer belangrijk voor ons. Waarom, om U als klant een zo’n goed mogelijk product te bieden. Of dat nu gaat om een aankoop van een product, of om het leveren van een dienst.

We zullen proberen U een goed advies te geven over uw aankoop, zodat u uiteindelijk optimaal profijt kan hebben uw producten. Nagenoeg elke situatie is uniek te noemen, zodoende is er nooit sprake van een standaard advies. Door het navragen en hetgeen u ons aan kan leveren aan informatie, kunnen wij voor U aan de slag. Uiteraard zijn adviezen altijd gratis.

Indien nodig, komen wij naar u toe. Als de situatie voor ons niet duidelijk genoeg is, of er specifieke wensen zijn, kan dat altijd op locatie worden besproken. Hiervoor wordt een afspraak gemaakt. Juist hierdoor, kunnen wij u ook op juiste wijze adviseren en begeleiden.

Op deze pagina treft u diverse instructie filmpjes aan over het aanbrengen van behang en diverse verschillende verfproducten. Neem gerust even de tijd om deze te bekijken, dit neemt ook vaak al veel vragen weg.