Over ons

In onze winkel voeren wij tal van bekende merken waarbij wij met nadruk letten op de kwaliteit die wij voeren. Op het gebied van verf bieden wij u met Wijzonol een breed scala aan kwalitatief zeer goede producten. Deze zijn geschikt voor zowel uw interieur als uw exterieur. Wij werken in ons schildersbedrijf veelal met Wijzonol en hebben daarom in onze winkel een professionele verfmengmachine. Met deze mengmachine kunnen wij uw gewenste kleur mengen terwijl u wacht.

Daar het interieur steeds meer aandacht vraagt en wij u graag van dienst willen zijn met de laatste ontwikkelingene en trends hebben wij, als één van de weinige speciaalzaken een aparte kleuren mengmachine voor kalkverven, krijtverven, kalei en marrakech.

Met meer dan 175 stalenboeken aan behang is er voor iedereen een passend design te vinden. Is het niet in de collectie van Arte, Hooked on Walls, Casadeco, Caselio, Eijffinger dan wel in de collecties van Esta, Origin of Sanders & Sanders.

Met B&C en multisol hebben wij twee mooie merken in huis voor uw raamdecoratie. Ook hiervan hebben wij een mooie actuele presentatie in onze winkel, waarbij niet alleen de stoffen goed zijn te zien en te voelen, maar ook alle denkbare accessoires.

Direct beslissen is niet nodig! Alle stalenboeken mogen mee naar huis om in eigen omgeving tot de juiste beslissing te komen, komt u er dan nog niet uit, dan komen wij graag naar u toe.