ITALIAN WAX

Merk: Painting the past

Model: krijtverf

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs: €35,70
Excl. BTW: €29,50

Beschikbare opties:

* Inhoud:

ITALIAN WAX
Italian Wax is een honderd procent minerale was die wanden beschermt en waterafstotend maakt. Dit product is geproduceerd door Pure & Original, en is goed te combineren met verfsoorten van dit merk, zoals de Fresco kalkverf, de Classico krijtverf en de Marrakech Walls.

UITSTRALING VAN ITALIAN WAX PURE ORIGINAL
Wanneer een geschilderde muur behandeld wordt met Italian Wax, resulteert dit in een schitterende, verdiepende kleurnuance. Na droging heeft de wax een matte uitstraling, maar door de wax op te poetsen met een katoenen doek (of door een polijstmachine te gebruiken) ontstaat er een hoogglans effect. Een bijzonder effect ontstaat ook door de rauwe, industriële betonlook af te werken met Italian Wax. Het resultaat is een glanzende en wolkerige muur met een eigentijdse uitstraling.

WATERAFSTOTEND
Italian Wax is niet alleen erg mooi voor wie van een beetje glans op z’n muur houdt – het is ook een zeer duurzame keuze, omdat de wax de muur waterafstotend maakt. Erg handig wanneer je een muur in de keuken of badkamer wil beschermen tegen vocht. De muur is met een zacht schoonmaakmiddel makkelijk te reinigen, en is dus een prima vervanger voor tegels in de keuken of badkamer. Toch wordt de Italian Wax ook volop buiten de badkamer en keuken gebruikt: in woonkamers en slaapkamers geeft één muur die met Italian Wax is bewerkt een moderne en stijlvolle uitstraling aan een ruimte.

COMBINEREN MET ITALIAN WAX
Zoals al eerder gezegd, is Italian Wax uitstekend te combineren met andere producten van Pure & Original. De Fresco kalkverf als basis geeft een steperig, gelaagd effect, en de Classico krijtverf levert een egaal en poederzacht resultaat op. Zowel de kalkverf als de krijtverf hebben – zonder afgewerkt te worden met Italian Wax – een hele matte uitstraling. Mét een laag Italian Wax wordt de kleur die je hebt gekozen wat dieper en genuanceerder, en bovendien veranderd de matte uitstraling in een glanzende muur.

Kenmerken:
polijsbaar tot hoogglans waterafstotend VOC vrij natuurlijk product makkelijk reinigbaar makkelijk aan te brengen

Toepasbaar op:

  • onbehandeld hout minerale ondergronden als poreus natuursteen
  • kalkverf
  • krijtverf
  • marrakech walls
  • kalkpleister
  • cement- en betonnen ondergronden